PENTUKURSSI syksyllä 2018

15.8.2018

Kuva: Heidi Kangasluoma
Kuva: Heidi Kangasluoma

PENTUKURSSI syksyllä 2018

Merenkurkun Noutajat ry järjestää alle 18 kk:n ikäisille pennuille kurssin, jolla opetellaan arjessa tarvittavia perustaitoja kuten esimerkiksi kontaktin ottoa, ohittamista, paikka-käskyä ja luoksetuloa. Pennut tottuvat myös kohtaamaan muita koiria, erilaisia ihmisiä ja ympäristöjä, sekä vieraan ihmisen käsittelyä. Ohjaajana toimii Tuija Kurhela. Kurssikieli on suomi.

Mukaan mahtuu 8 koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä (nykyiset jäsenet etusijalla). Osallistua voivat kaikki tarvittavat rokotukset saaneet (tehosterokotuksesta on kulunut vähintään 21 vrk), terveet ja juoksuttomat pennut.

Kurssia pidetään 6 kertaa. Ensimmäinen kokoontuminen on maanantaina 10.9.2018 klo 18.00 ABB:n Muuntajaportin parkkipaikalla. Muut ajat ja paikat sovitaan kurssilla.

Hinta jäsenille 40 € / ei-jäsenille 80 €.

HUOM! Ilmoittautumisaika 22.8. – 1.9.2018!

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla Marjo Männistö-Kangasluomalle:    mannisto.kangasluoma (a) gmail.com. Laitathan ilmoittautumiseen nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, koirasi nimen, iän, sukupuolen ja rodun sekä tiedon oletko Merenkurkun Noutajien jäsen.

Varmistaakseen kurssipaikkansa mukaan päässeiden osallistujien tulee toimittaa kopio maksukuitista 5.9.2018 mennessä Marjolle. Jos kuittia ei toimita ajoissa, niin paikka siirtyy jonossa seuraavalle.