Heidi Siipos lydnadskurs

21.8.2018


LYDNADSKURS, instruktör Heidi Siipo

Kvarken Retrievers rf ordnar en lydnadskurs för ekipage som ämnar tävla eller redan tävlar i lydnad (Toko) söndagen den 7.10.2018 kl 10:00. Kursen hålls vid Liikunta- ja koiraurheilukeskus Veikari i Veikars.

Heidi Siipo är hemma från Kannus och har ett stort hundintresse. Med sina flatcoated retrievers har hon tränat många olika grenar och en av huvudgrenarna är lydnad, vilket har resulterat i att hennes hundar har uppnått titeln lydnadschampion. Förutom lydnad är Heidi även intresserad av utställningar och tävlar i Rally-lydnad, Bruksprov och jaktprov för retrievers (Nome). Hemma hos Heidi idag finns 3 åriga flatcoated retrievern Diwa, som hon tävlar med, och även valpen Jade.

Anmälan:

På kursen ryms 10 ekipage samt åhörare för de som är intresserade av kursen men vill delta utan hund.

Priset för KR medlemmar är 35€ per ekipage och för andra 70€ per ekipage. KR medlemmar är välkomna som åhörare gratis, och för icke medlemmar kostar åhörarplatsen 10€. Kvarken Retrievers medlemmar har förtur till kursen.

Anmälan görs till Marjo Männistö-Kangasluoma, email: mannisto.kangasluoma@gmail.com, frågor kan även ställas via telefon 040 5929125.

Meddela ditt namn, telefonnummer, email adress, om du är KR medlem, hunden tilltalsnamn, ras, ålder och i vilken klass ni tävlar om ni har tävlat, hur mycket ni har tränat och möjliga önskemål på vad ni vill träna. Man kan även meddela ifall man har ett specifikt problem man vill ha hjälp med.

Då du fått bekräftelse på att du har en plats på kursen skall kopia på betalningskvittot skickas till Marjos email senast den 2.10.2018. Om kvittot inte skickas före utsatt deadline kommer platsen att gå till nästa i kön.