Heidi Siipon tokokurssi

21.8.2018


TOKOKURSSI, kouluttajana Heidi Siipo

Merenkurkun Noutajat ry järjestää tokokurssin kisaaville tai kisaamaan aikoville sunnuntaina 7.10.2018 alkaen klo 10.00, paikka Liikunta- ja koiraurheilukeskus Veikari, Veikkaala.

Heidi Siipo on koiraharrastaja Kannuksesta. Koirina hänellä on ja on ollut sileäkarvaisia noutajia, joiden kanssa hän on harrastanut eri lajeja. Yksi päälajeista on ollut toko, jonka puitteissa koirista on tullut tottelevaisuusvalioita. Tokossa hän on kisannut mm. SM-kisoissa. Tokon lisäksi Heidi käy koiriensa kanssa näyttelyissä sekä kisaa tai on kisannut rallytokossa, palveluskoirakokeissa ja nomessa.  Tämän hetkinen Heidin kisakoira on 3-vuotias flatti Diwa sekä kasvamassa on 10 kk ikäinen Jade.

Ilmoittauminen:

Mukaan mahtuu 10 koirakkoa sekä kuunteluoppilaita.

Hinta MKN jäsenille 35 € / koirakko ja ei-jäsenille 70 € / koirakko. Kuunteluoppilaspaikat MKN jäsenille ilmainen ja muille 10 € . MKN jäsenet ovat etusijalla koulutuspäivään.

Ilmoittautumisaika  8-28.09.2018!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Marjo Männistö-Kangasluomalle sähköpostiin mannisto.kangasluoma (a) gmail.com, tiedustella voi myös puhelimitse puh 040 5929125.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, koirasi kutsumanimi, rotu, ikä, mahdollinen kisaluokka tai jos et vielä kisaa, minkä verran olet harjoitellut tokoa, mahdolliset treenitoiveesi tai ongelmat kilpatokossa sekä tiedon oletko Merenkurkun Noutajien jäsen.

Kun olet saanut tiedon pääsystäsi kurssipaikalle, niin varmistaaksesi kurssipaikkasi, tulee sinun toimittaa kopio maksukuitista 2.10.2018 mennessä Marjolle sähköpostiin. Jos kuittia ei toimita ajoissa, niin paikka siirtyy jonossa seuraavalle.