NOU-NOME- skolning för utbildare (kursen går på finska) INHIBERAD pga corona

24.2.2021

Kvarkens Retrievers Jakt-kommitté ordnar en skolning för NOU-,NOME-utbildare tillsammans med SNJ:s (Finlands Retrieverorganisation rf) distriktsutbildare den 26-28.3.2021



VAD? HUR? NÄR?

VAD?

SNJ:s distriktsutbildare Aija Kinnunen skolar föreningens nou-nomegäng under ett veckoslut. Distriktsutbildaren håller denna skolning för blivande nou-,nomeutbildare. Skolningen innehåller teori och praktiska övningar samt en förhandsuppgift. För att avklara kursen krävs att man deltar i hela veckoslutet. Man förbinder sig också att hålla jaktskolningar och träningar för Kvarkens Retrievers medlemmar.

"Distriktsutbildaren skolar inte någons hund utan föreningsaktiva till nou-,nomeutbildare"

HUR?

Kursen börjar på fredag, kvällstid (26.3) med teori och fortsätter lördag (27.3) utomhus. Där ute utförs olika praktiska övningar som grupparbete samt individuella uppgifter. Kursen avslutas på söndag (28.3) då vi går igenom träningstips och gör ett avslutande prov. Deltagarantalet begränsas av rådande corona restriktioner.

På lördag den 27.3 är också andra hundekipage av olika nivåer välkomna, då kursdeltagarna hittar på uppgifter åt dessa samt skolar förarna. Vi ser gärna att nybörjare deltar, inte hundekipage som är färdigt skolade. Även detta deltagarantal begränsas av rådande coronarestriktioner. 

Kursen är gratis för alla deltagare!



VAR?

Deltagarna får närmare information om plats och tidtabell då anmälningstiden har gått ut.

Anmäl dig senast den 13.3.2021

Anmälan till kursen:

susanna.purtola@gmail.com

För mera information, ta kontakt: 040-7622464



Anmälan till lördag för att delta med din hund:

susanna.purtola@gmail.com

För mera information, ta kontakt: 040-7622464


OBS!! Kursen går på finska och skolningsmaterialet är också på finska. Även lördagens program för hundekipagen går på finska men med gott humör och lite tålamod kan vi säkert överkomma eventuella språkhinder så låt inte detta hindra dig ifall du är intresserad av att delta.