NOU-NOME-koulutusohjaajakurssi PERUUTETTU koronan takia

24.2.2021

Merenkurkun Noutajien Nome-toimikunta järjestää SNJ:n aluekouluttajan kanssa NOU-NOME -koulutusohjaajakurssin 26.-28.3.2021


MITÄ? MITEN? MISSÄ? 

MITÄ?

SNJ:n aluekouluttaja, Aija Kinnunen kouluttaa yhdistyksen nou-nome-porukkaa yhden viikonlopun aikana. Aluekouluttaja pitää viikonlopun mittaisen koulutusohjaajakurssin jäsenyhdistyksen tuleville nou-nome -kouluttajille. Koulutus sisältää teoriaa ja käytännön harjoituksia. Kurssiohjelmaan kuuluu ennakkotehtävä. Suorittaakseen kurssin kokonaisuudessaan koulutettavan on osallistuttava kurssille koko viikonlopun ajan. 

Kurssiin osallistuva sitoutuu pitämään jatkossa Merenkurkun Noutajien Nou-Nome-koulutuksia/-treenejä.

”Aluekouluttaja ei kouluta kenenkään koiria, vaan yhdistysaktiiveja nou-nome-kouluttajiksi”.


MITEN?

Kurssi alkaa perjantai-illalla (26.3) teorialla ja jatkuu lauantaina (27.3) maastossa. Maastossa suoritetaan käytännön harjoituksia sekä yksilötehtävinä että ryhmätöinä. Kurssi päättyy sunnuntaina (28.3), jolloin käydään läpi treenivinkkipankkia ja tehdään tentti. Osallistujamäärässä mennään AVI:n suositusten mukaisesti.

Kurssille otetaan lauantaina 27.3 myös eritasoisia koirakoita, joille kurssilaiset keksivät tehtäviä ja opettavat koirien ohjaajia. Kurssille otetaan mielellään taitotason alkupuolella olevia, ei valmiiksi koulutettuja koirakoita. Tähän on myös rajoitettu osallistujamäärä. 

Kurssi on maksuton kaikille osallistujille!


MISSÄ?

Paikkatiedot ja tarkempi aikataulu tulee osallistujille ilmoittautumisen päädyttyä. Ilmoittautuminen viimeistään 13.3.2021


Ilmoittautuminen kurssille:

susanna.purtola@gmail.com

Lisätietoja 040-7622464


Ilmoittautuminen lauantaina koiran kanssa:

susanna.purtola@gmail.com

Lisätietoja 040-7622464