KURSSI TÄYNNÄ! NOME-TOKO -kurssi

11.2.2023

Nome toko kurssi



Oletko starttaamassa rodunomaisissa kokeissa? Vai (ja) käytätkö noutajaasi metsästyksessä? Nyt on aika ilmoittautua näissä lajeissa tarvittaviin hallinta ja yhteistyö kurssille!

Kurssi vaatimuksena on perustottelevaisuus.

Tottelevaisuus on ’tuoretavaraa’, joten näitä taitoja on ylläpidettävä koiran koko elämä. Nyt sinulla on mahdollisuus treenata näitä ryhmässä!

Kurssiin kuuluu 6 treenikertaa ja yksi teoria kerta, joka on se tärkein koko kurssia varten. Kurssi toteutetaan joka toinen viikko torstaisin klo 19.00 alkaen teoria osuudella 23.2.2023. Teoria kerran jälkeen ensimmäinen varsinainen treenikerta on jo seuraavan viikon torstaina 2.3.2023, jonka jälkeen treenit ovat jokatoinen torstai. Kurssipaikkoina on aluksi ABB:n muuntajaportin parkkipaikka, sekä myöhemmin muissa paikoissa.

Kurssilla on kaksi ryhmää.

Molempiin ryhmiin otetaan 5 koirakkoa, yhteensä 10.

Ensimmäinen ryhmä on tarkoitettu aloitteleville noutajille, jotka tähtäävät rodunomaisiin kokeisiin(NOU, NOME-B tai WT-koe). 

Toinen ryhmä on koirakoille, jotka ovat jo hieman pidemmällä taidoissaan, esimerkiksi perusnouto ja luovutukset ovat kunnossa, ja ovat startanneet kokeissa.

Kurssilla harjoitellaan noutajan perustaitoja, kuten mm. odottamista, rauhoittumista, malttia, luopumista, seuraamista, paikalla pysymistä, ja luoksetuloa. Kaikissa harjoituksissa pyrkimyksenä on kasvattaa koirakon valmiuksia niin rodunomaisiin lajeihin kuin metsästykseen.

Kurssin hinta on 25,- ja on tarkoitettu Merenkurkun noutajat ry:n jäsenille. (Jäsenyys tiedustelut: jasensihteeri.mkn (at) gmail.com ).

Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai 19.2.2023. Maksuohjeet saat ilmoittautumisen jälkeen, mikäli olet mahtunut kurssille. Jos maksua ei ole suoritettu, siirtyy kurssipaikka seuraavalle.

Kouluttajina toimivat Tuija Kurhela ja Anne Sid-Koskela.

Kurssille ilmoittautumiset ottaa vastaan anne.sidkoskela🐾gmail.com

Huom! Laita sähköposti otsikoksi ”Nome-toko”.

Seuraavat tiedot tulee ilmoittaa alla olevassa järjestyksessä ilmoittautumisen yhteydessä:

1. Ohjaajan nimi:

2. Jäsenyys:

3. Puhelinnumero:

4. Sähköpostiosoite:

5. Koirannimi:

6. Rotu:

7. Sukupuoli:

8. Syntymäaika:

9. Koiran taso (esim. NOU1, ALO2...):

10. Mahdollisia ongelmia:

TERVETULOA!

Terveisin Tuija ja Anne 😃