PENTUKURSSI SYKSYLLÄ 2019

12.9.2019

kuva: Heidi Kangasluoma
kuva: Heidi Kangasluoma

Merenkurkun Noutajat ry järjestää jäsenten alle 18 kk:n ikäisille pennuille kurssin, jolla opetellaan arjessa tarvittavia perustaitoja kuten esimerkiksi kontaktin ottoa, ohittamista, paikka-käskyä ja luoksetuloa. Pennut tottuvat myös kohtaamaan muita koiria, erilaisia ihmisiä ja ympäristöjä, sekä vieraan ihmisen käsittelyä. Ohjaajana toimii Anne Sid-Koskela ja kurssi on sekä suomen- että ruotsinkielinen.

Mukaan mahtuu 8 koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistua voivat kaikki tarvittavat rokotukset saaneet (tehosterokotuksesta on kulunut vähintään 21 vrk), terveet ja juoksuttomat pennut.

Kurssia pidetään 6 kertaa, ajat ja paikat sovitaan kurssilla. Ensimmäinen kokoontuminen on:

keskiviikkona 25.9.2019 klo 18.00 ABB:n Muuntajanportin P-paikalla.

Kokoontumisajat vaihtelevat kurssin vetäjän aikataulujen mukaan.

Hinta jäsenille 40 €.

HUOM! Ilmoittautumisaika 13.—21.9.2019!

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla Marjo Männistö-Kangasluomalle:    mannisto.kangasluoma (a) gmail.com. Laitathan ilmoittautumiseen nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, koirasi nimen, iän, sukupuolen ja rodun sekä tiedon oletko Merenkurkun Noutajien jäsen.

Varmistaakseen kurssipaikkansa mukaan päässeiden osallistujien tulee toimittaa kopio maksukuitista 24.9.2019 mennessä Marjolle. Jos kuittia ei toimita ajoissa, niin paikka siirtyy jonossa seuraavalle.