Taipumuskoekurssi alkaa

27.2.2019

Merenkurkun Noutajat ry järjestää jäsenilleen kuuden kerran noutajien taipumuskoekurssin huhti-/toukokuussa. Kurssi alkaa teoria-osuudella 14.3.2019


Kurssin aikana käydään läpi kokeen kulku ja harjoitellaan sen osioita dameilla ja riistalla. Kurssin tavoitteena on antaa ohjaajalle valmiudet harjoittaa ja kouluttaa koiraansa läpäisemään taipumuskokeen. Iso osa työstä tehdään siis koiran kanssa kahdestaan koulutuskertojen välissä. Kurssille osallistuvan koiran odotetaan kantavan damia ja tulevan kutsusta luokse ja että koirasi on rokotettu ja terve.


Kurssin vetäjinä toimivat Susanna Purtola ja Eija Tuominen. Kurssin hinta on 40€/koirakko. Kurssille on rajoitettu osallistujamäärä ja etusijalla ovat uudet ohjaajat. Kurssille mukaan mahtuville ilmoitetaan maksuohjeet ja tarkempi aikataulu sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Kurssi-ilmoittautumiset 10.3.3019 mennessä susanna.purtola (a).pp.inet.fi Kirjoita viestiin nimesi ja yhteystietosi (gsm-numero ja sähköpostiosoite) sekä koirasi tiedot (nimi, rotu, ikä). Tiedustelut s-postilla.